Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Начин одржавања и пажња машине за блокирање стиропора

Начин одржавања и пажња машине за блокирање полистирена
Производни произвођачи опреме за производњу машина од стиропорних полиестера, производни процес има врло строга правила, следеће вам даје руб производног машинског полистирена и обраду захтева.

1, руб употребе машине за обликовање блокова полистирена у строгој сагласности са цртежима и процесом

Обрада, потреба за промјеном, мора одобрити технички одјел за промјену.

2, ивица производње машина за производњу блокова полистирена није дозвољена за поправку заваривања, радници стручњака морају бити изнад рупа заваривање ковања уклоњене, а не обраде. Остали делови аутомобила не могу приуштити да пронађу пукотине, преклапање, шљаке и тако даље, а црно, цросс-техничко одељење ради идентификације, а не приватно кроз ток процеса, а не заваривање.

3, полиуретанске блок машине полупроизвода, завршен у процесу циркулације и руковања између алата, мора бити гумица пад подлоге, како би се спречио производ због судара и огреботина.

4, преко ивице стиропорног блока, може се видети строга правила, не само да перформансе опреме имају веома добре захтеве, оператер има и строге захтјеве, тако да обрада мора мора бити у складу са специфична Операција кораци за обраду.

Употреба хладно обликованих машина за бризгање полистиренских блокова у металопрерађивачкој индустрији се врло широко користи, углавном за обликовање метала, за употребу хладно обликоване полистиренске блок-калупа за производњу метала и индустрије за производњу опреме донијела је врло повољну помоћ Употреба хладно обликоване машине од стиропора за блокирање блокова је нераздвојна од одржавања и одржавања, следећег произвођача хладно обликоване полистиренске блока за кратко представљање употребе машине за калуповање стиропора и поступака одржавања хладног савијања.

1, захтевајте од сваког оператера да стриктно прати процедуре рада машина машине за калуповање хладног савијања.

2, сваки пут пре почетка мазива у складу са захтевима редовног, фиксног, квантитативног плус уља за подмазивање или масти, употреба мазивног уља или масти мора бити чисто без падавина.

3, хладно обликована полистирена блок моулдинг површине површине мора бити чиста, редовна анти-рђа рад.

4, редовно проверавајте машину за хладно обликоване полистиренске блокове В ременицу, ручком, ручицом, кључ је оштећен, теже хабање и замену треба заменити.

5, редовна инспекција и поправак хладно обликоване полистиренске блок браве, осигурање, руковање, како би осигурали његов поуздан рад.

6, стриктно је забрањено неутемељеним стручњацима да управљају уређајем, обично морају да обављају људе ван авионске станице.

Више од 6 ствари хладно савијање стиропора блока машина произвођача машина за све да уведе кратак опис употребе хладно обликоване стиропребрне блок бризгање машина и методе одржавања, више информација о хладно обликоване полистирол блок моулдинг машина може кликнути за приказ ја разумијем веб локација компаније, ако је потребно, може нас контактирати у било ком тренутку.