Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Делови стакла за полистиренске блокове морају се чистити свакодневно

Делови за чишћење стакла из стиропора дневно
Машина за блокирање полистирена користи се у свакодневној употреби, чишћење неких кључних компоненти није на месту, у комбинацији са лошим процесним окружењем постројења, лако се може узроковати лоше сечење, квалитет сечења није добар, Полистиренска машина за блокирање блокова је сада широко распрострањена који се користи у производњи машинске опреме, јер је радно окружење за полистиренске блокове машина углавном лоше, лоше окружење, метална прашина је релативно велика, уколико се користи процес без пажње на очување, онда ће нормални рад опреме имати одличан утицај, она мора Машина да спроведе свеобухватно чишћење и одржавање озбиљних чак и спаљених делова, наша компанија заснована на дугогодишњем искуству, сакупила полистирен блок моулдинг машину три морају очистити дио.
1, горионик и дијелови за ношење
Свака украдена роба у бакљици и дијелови за ношење озбиљно ће утицати на функцију плазма система. Приликом замјене дијелова за ношење ставите га на чисту фланелу и увек провјерите спојни навој горионика и очистите контактну површину електроде и млазницу водоничним пероксидом.
2, млазница
Када користите ваздух или кисеоник за гас плазма, оксид ће бити одложен у млазницу, овај оксид ће утицати на проток ваздуха за резање, што ће смањити век трајања хабања. Обришите унутрашњост млазнице чистом фланелом да бисте уклонили оксид.
3, заштитни поклопац
Шљака на полистиренској браварској машини за блокирање увек треба уклонити, у супротном шљака ће узроковати деструктивни "лук плазме". Често одржавање и одржавање: након свакодневне употребе, а шине од прљавштине, искључити рад са извора гаса и напајања, цијеви алатне машине са гасом у времену такође треба бити празне; обратите пажњу да посматрате машину хоризонтално, уздужне шине и површину стола са или без уља за подмазивање, тако да добро подмазивање; Немојте дуго искључити напајање како бисте спречили непрофесионално деловање.
Унутрашња употреба плазма резања најважнијих материјала за наношење је од нерђајућег челика, употреба полистиренске бризгане блокове за постизање сечења материјала од нерђајућег челика не само да ефикасно смањује губитак материјала како би се побољшала брзина резања и ефикасност, док је квалитет нерђајућег челика прерада челика је такође боља Да би се осигурало да у предузећима за ЦНЦ машинску обраду већина предузећа сечење и заваривање као једно од предузећа за прераду и као опрема за производњу полистиренских блокова за лемљење од нерђајућег челика у процесу употребе да обратите пажњу на неке од детаља укључују следеће:
1. Хром 13 од нерђајућег челика након чвршћавања већег, склона да пукне. Ако употреба полистиренске блокове за ливење за различите врсте електроде од нерђајућег челика од нерђајућег челика (Г202, Г207), мора бити предгревање већом од 300 ℃ и 700 ℃ након спорог третмана. Ако заваривање не може бити топлотни третман после заваривања, требало би да користите електроду од нерђајућег челика хром-никла (А107, А207).
2. Хроми нерђајући челик има извесну отпорност на корозију (оксидирајућа киселина, органска киселина, кавитација), отпорност на топлоту и хабање. Обично се користе за електране, хемијске, уљне и друге материјале за опремање. Челија заваривања нерђајућег челика од нерђајућег челика је лоша, коришћење обрада полистирена за блокирање ливених машина треба обратити пажњу на поступак заваривања, услове топлотне обраде и избор погодних електрода за заваривање.
3. Електрода од нерђајућег челика од никла од никла од нерђајућег челика има добру отпорност на корозију и отпорност на оксидацију, широко се користи у хемијској, ђубривој, уља, производњи медицинских машина.
4. Употреба Полистирене Блоцк Молдинг Мацхине за довршење заваривања од нехрђајућег челика хром-никла, поновним загријавањем карбида, смањујући отпорност на корозију и механичка својства.
5. Нерђајући челик хром 17, како би се побољшала отпорност на корозију и заварљивост и одговарајуће повећање количине елемената стабилности Ти, Нб, Мо, итд., Боље од квалитета нерђајућег челика 13. Машина за блокирање полистиренских блокова Овај тип електроде од нерђајућег челика хрома (Г302, Г307) треба да се загреје изнад 200 ° Ц и око 800 ° Ц након третирања. Ако се заваривање не може топлотно третирати, користите електроду од нерђајућег челика хром никла (А107, А207).
6. Прашак од нерђајућег челика од кром-никла има титан и низак водоник. Титанијум калцијум тип се може користити за АЦ и ДЦ, али дубина лемљења при заваривању дубоке и лако црвене, па користите полистирен блок за калуповање, што је више могуће са ДЦ напајањем. Пречник 4.0 и ниже може се користити за заваривање свих позиција, 5.0 и више за равно заваривање и равно заваривање.
7. Да би се спречило блокирање машина за блокирање полистирена због грејања и стварања корозије очију, струја заваривања не би требало да буде превише, мање од око 20% електроде од угљеничног челика, лук не би требало да буде предугачак, хладан између слојева, је прикладно.
8. Електрода треба да буде сува када се користи, тип калцијума од титана треба да се осуши на 150 ° Ц у трајању од 1 сата, ниског типа водоника треба да буде 200-250 ° Ц сушење 1 сат (не може се поновити сушење или лако отклонити кожну коре ), како би се спречила електрода коже и друге прљавштине, како не би се заваравала заваривање полистирена за повећање садржаја угљеника и утјецала на квалитет заваривања.