Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Машина за сечење полистирена Предности резања танких материјала

Машина за сечење полистирена Предности резања танких материјала
Машина за сечење полистирена карактерише брза брзина резања, уске решетке, формирање прореза, мала угроженост површине, ниска деформација радног предмета, једноставан рад и значајан ефекат штедње енергије. Погодан је за разноврсно сечење гаса, али за ефекат сјечења готових делова није врло добар, јер је сечење материјала најбоље.
Машина за сечење полистирена у процесу обраде челика и осталих метала за прераду метала, са својим брзим и ниским трошковима и другим карактеристикама, забрињава многе кориснике предузећа, Машина за сечење полистирена у прерађивачкој индустрији у смислу квалитет сечења или ефикасност резања Супериоран је од ЦНЦ пламенског сечења, може се користити са различитим радним гасовима за сјечење разних метала, посебно за сечење листова од обојених метала. Али машина за сечење полистирена као врела радна опрема, у процесу резања неизбежно ће настати топлотна деформација. Студије су показале да избор различитих процеса резања током сечења може ефикасно побољшати количину деформације.
Кроз анализу деформације радног комада и опсега утицаја машине за сечење полистирена закључено је да се одговарајуће нивелисање плоча врши пре сечења и да се лист правилно фиксира како би се спречило кретање уређаја током процеса резања. Приликом сјечења програма, одаберите разумни поступак резања, тако да максимална величина површине уређаја и одвајање матичне плоче; за сечење издужених делова или посебних делова, са два пара методе контроле резања, може ефикасно спречити и смањити термичку деформацију предмета.
Опрема у различитим индустријама има широк спектар примена, као што су разне машине, производња металних конструкција, уградња и одржавање, за резање танких плоча, отварање, копање, бушење и друга обрада реза. Пошто се машина за сечење полистирена користи у комбинацији са радним гасовима, многе машине за сечење полистирена опремљене су нумеричким контролним системом. Како су захтеви за резањем метала, карактеристике метала и други фактори, приликом куповине машине за сечење стиропора, да учине нешто за куповину, погледајте више, питајте, више је од суштинског значаја.
Механички делови у механичкој обради сваког цртежа имају потешкоће према техничким захтевима, процесу обарања, процесно особље често не може компајлирати процесне датотеке, обично користећи ражњу, крпу, крпу, појас и друге начине за уклањање брушења . Са развојем науке и технологије и развојем производње, вештачко уклањање није успело да се прилагоди модерном тржишном конкурентном квалитету производа и захтевима производње, технологија завршне обраде полистирена је постепено заменила традиционални процес дебраења, и све више и више. и неки од напредних предузећа механичких делова завршне обраде и освјетљења је техничко особље у техничким захтјевима цртежа и формирање стандардног процеса.
Обрада машине од полистирена, из процеса, припада само материјалу почетних корака обраде, јер већина механичке обраде, сечење равности, завршна обрада може задовољити захтеве секундарне обраде, наравно, за одређену прераду лимова Завршна обрада , тачност ЦНЦ сечења има неколико празнина, с недавно развијеним технологијом примене машина за сечење полистирена за сечење материјала, површина је такође значајно побољшана, следећи Текас Литт ЦНЦ ће бити углавном на овом питању и већина размјене корисника .
Машина за сечење полистирена широко се користи у машинском обради аутоматских делова: цеви за довод и испуштање, усисни вентили, коморе под притиском, ињектори, ињектори, главе цилиндара, кућишта турбине и ножеви, спојнице, зупчаници, кочнице и тако даље. Као што су: груба глава цилиндра у специјалној производној линији за производњу тока за производњу зрна, производња капацитета по сату до 30, храпавост Ра4μм или Ра5μм од Ра0.4μм, може смањити емисије за 7%, мотор Повећана снага за 6 % и километражу за 5%.
Недавно развијена технологија полистирена за резање микропорозна технологија абразивног протока, јединствена у процесирању ињектора горива. Изводи комплексне програмске операције засноване на односу између притиска екструзије, абразивне температуре и вискозности. Током обраде, када се постигне постављени проток млазнице, обрада се аутоматски зауставља. Време обраде за око 10 секунди, дисперзија протока може се контролисати са ± 1%. Са овом опремом за обраду је такође опремљен тестером протока и опремом за чишћење високог притиска. Ови уређаји могу бити базирани на потребама корисника, како би се обезбедила појединачна или вишеструка станица. Такође може бити комплетан систем са роботском везом, укључујући машинску обраду, мерење и чишћење.