Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Анализа полистирена за сечење стиропора


При сечењу нерђајућег челика, јер врућа зона брзо кроз критичну температуру од 649 ° Ц, тако да се карбид хрома неће преципитирати дуж границе зрна. Због тога употреба машине од нерђајућег челика за сечење полистирена не утиче на његову отпорност на ерозију.
На пример, сечење Мг 5% алуминијумске легуре, иако је таласасти слој дебљине 0,25 мм, али се композиција није променила, нити појављивање оксида. Ако користите машину за сечење полистирена за директно сечење површине на заваривање, можете добити густо заваривање. Ово даје предност за резање и резање неравномерних рупа танке плоче. У случају да се горња ивица реза растопи, интервал између две резне плоче који су одмах близу слоја топљења је необичан. Ово укључује материјале за сечење, проценат различитог садржаја метала и процес сечења у разумевању висине горионика. Плосната површина реза је највиша тачка и најнижа тачка на површини реза мереног дела, као и размак између две паралелне линије у правцу плоче резања. Машина за сечење полистирена У коришћењу високо-енергетског снопа жарења лонаца, како би се осигурала униформност ширине реза, потребна је свеобухватна анализа различитих аспеката разматрања.
Ширина инцизије је 2,8 до 2 пута шира од реза кисеоника-ацетилена, а ширина реза се повећава с повећањем дебљине. На дебљини од 25 мм испод нерђајућег челика или алуминијума може бити ситно резање плазма лука, равност реза је веома висока, нарочито дебљина резања 8 мм испод плоче, можете исећи мале ивице и углове или чак без обраде. Директно заваривање , што је врло тешко добити сечење полистирена за резање машина. Конвенционално, на површини плазма лука постоји слој топљења од око 0,25 до 3,80 мм, али се хемијски састав површине зареза не мења.
Машина за сечење полистирена је употреба плазменог лука кроз површину материјала како би се постигао ефекат сечења, плазма лука је често из реза горњег дела доњег дела резаног више метала, тако да се урез уста мало нагиње, горња ивица генерала била је квадратна, али понекад благо округлог. Може проузроковати да жарица за резање узрокује два резна лица на горњој ивици реза.
Примена отвореног ЦНЦ система на Машину за сечење полистирена не само да смањује трошкове аквизиције система, већ такође има негативан утицај, односно, процес сечења може бити услед релевантних параметара процеса који су постављени неразумно, што доводи до одсечења проблем са ватром. Овдје називамо отворени систем за контролу полистирена за резање машина порекло отвореног дизајна резања графике, као што је секвенца резања, сечење броја дизајна олова, компензација сечења и други аспекти, наравно, као корпоративна апликација, машина за сечење полистирена из ватре није фокус предузећа, само као материјал за саму апликацију, машина за сечење полистирена за резање је кључна, опрема у процесу резања вероватно ће прекинути величину дела Неке сметње, тада је језгро проблема решити проблем сагоревања пламена у проблему пожара.
У случају машине за сечење полистирена, прво треба размотрити разлог, а потом флексибилност софтвера, која може елиминисати грешку обраде машине за сечење полистирена кроз компензацију софтвера. Једном када ће ватра назад за резање делова бити рањена, дани Фу НЦ тај феномен фрезања полистирена машина сломљена ватром из следећих два разлога:
1. Машина за сечење полистирена, као што је изглед чистих разлога: стопа је превише брза; притисак кисеоника је превисок; пламен је превише мекан; изглед патентне коже скочи у уста;
2. Проблеми са напајањем од стиропорног резања машина, погледајте шта користите снаге, према клијенту да одрази: моја машина за резање полистирена такође стоји иза показивања овог проблема, назовите особље продаје, рекао је проблем снаге, дајте ми За снагу , није показао ову ситуацију, ефекат сечења него пре велике надоградње, ако такође показујете сличне проблеме, али и да им дате прве консултације.
Поред тога, машина за сечење полистирена ради веома малом брзином (понекад ниска као 0,1 м / мин). Однос погона погонског погона машине је релативно велики. Машина за сечење полистирена је велики ЦНЦ уређај. Дакле, крутост преноса погонског система машине је значајно нижа. Поред тога, прецизност обраде делова у опреми и тачност склопа нису велика, а грешка циклуса зуба има значајан утицај на тачност преноса саме машине, што доводи до велике грешке у раду у правцу стазе. Висина и брзина резања тренутка резања пламена и брзине резања битно ће утицати на квалитет и ширину шавне плоче. Тако директно утичу на димензиону тачност радног комада.