Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Машина за сечење полистирена је процес развоја и напредка

Машина за сечење полистирена је процес развоја и напретка
Захваљујући технологији, све више и више врста машине за сечење, функција је све више и више рафинирана, ова машина за резање стиропора је дизајнирана да реши проблем плочица који сечива дизајн аутоматске ЦНЦ опреме. У ствари, развој машине за сечење полистирена је такође био временски период, а овај процес је био низ различитих модела, имају различите карактеристике.
1, недостаци преносиве машине за сечење полистирена
Ово је почетни производ, тако да сви аспекти технологије нису савршени, има више проблема. Преносива машина за сечење стиропора није само велика бука, прашина, већ и зато што је брзина брза, не постоји контрола платформе и доводи до отежавања сечења. Посебно када се користи за смањивање линије, ефекат је веома незадовољавајући; кључ није безбедан.
2, потисните десктоп побољшање машине за сечење стиропора
То је ручна машина за сечење стиропора, али ефекат је значајно побољшан, а ефикасност је релативно висока. Користите га да исечете плочице, а онда се основни неће појавити цртица, руптура и други нежељени феномени, може помоћи корисницима да уштеде трошкове производње. Међутим, машина за резање стиропора је погодна само за мале потребе за резањем плочастих плочица.
3, карактеристике машине за сечење полистирена ЦНЦ
Због тога што се користи у микрорачунарској дигиталној контроли, тако да величина мерења није потребна ручно, плус ЦНЦ машина за сечење полистирена опремљена је са увезаним линеарним водјим и високо-прецизним серво системом са кугличним вијком са системом за позиционирање, додатно побољшати тачност резања. И зато што је брзина резања релативно брза, тако да задовољавамо велике количине, потребе за резањем величине варијабли.
Са побољшањем захтева купаца, све више произвођача користи ЦНЦ полистиренску машину за резање уместо преносиве машине за сечење намјештаја, без обзира да ли је брзина или тачност значајно побољшана.
У процесу обраде индустријског челика и на крају ће се примењивати на различите машине и опрему, машина за сечење полистирена је једна од њих, посебно за брушење и одржавање челика, то је прилично идеална радна опрема. Које су користи од машина за сечење полистирена у поређењу са неким од претходних алата?
Први је једноставан за кориштење, за различите напонске шокове третман може побољшати различиту висину и чврстоћу челика контролирати равнотежу рада, у великој мери да задовољи стабилност контроле квалитета челика. У току рада, машина за резање стиропора није потребна за замену уређаја за резање, млазница се може обрађивати у различитим врстама материјала и облика, ефективних уштеда трошкова и времена.
Како Машина за сечење полистирена користи абразивни песак као радни медијум, тако да се реза само мање боре; радни програм опреме углавном генерише ЦАД програм за цртање, тако да можете дизајнирати линијски граф или унос из друге генерисане ДКСФ датотеке.
Поред тога, ова Машина за сечење полистирена може подржати софтвер треће стране, што је више могуће за смањење губитка радног предмета. Све док програм који се генерише софтвер преноси на машину, може се поставити са ЦАД алатке и може израчунати точно позиционирање и брзину резања.
Машина за сечење стиропора не производи топлоту приликом сечења, а шав не производи праске; ако желите да га користите за било какву криву за сечење и пробијање, не треба калуп, врло згодан. Како је резање воде бесконтактно сечење, па природно не формирање сломљених материјала како би се обезбедио интегритет челика.