Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Polistirol plastika testiranje

Otkrivanje je upotrebu plastičnih materijala ili od plastike, Plastični proizvodi kroz razne tehnologije, pomoću visoke tehnologije analitičke instrumente da otkrije, a onda obrnuti izvedeno od plastičnih rezultate kroz tehničkog osoblja, konačno završava proces kvalitativnu i kvantitativnu analizu uzoraka od nepoznatog sastava. Tehničari u procesu na napredne opreme podržavaju, ali ima i mnoštvo industrija znanja i teoretsko znanje.

Polistiren (PS) je termoplastičnih smola, zbog svoje niske cene i lako se proces, pa je u širokoj upotrebi. Polistirol homopolymers (transparentno granula) ili kopolimera vetar grafta ili meљavinama i elastomera (polistiren upečatljive IPS) obrasca. Polistirol kopolimera u fizička svojstva i toplotne osobine od povećanja homopolymer. Postoji nekoliko tipova Polistirol ocene, kao što su prozirne standardni IPS i standardni ocene, ekološki stres krek otpor ocene (ESCR), UV nivoe. Otporna na vatru, visoko otporna na habanje nivoa, lagane delove za fleksibilne razredu, razredu pene, Super Junior i blagim ostatak nepostojan. Polistirol smola koriste u proizvodnji svakodnevnog jednokratne stonog, auto delova, pakovanje materijala, igračaka, građevinske materijale, električne aparate i domaćinstvo zalihe.