Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Карактеристике система принципа опоравка машине за рециклирање полистирена

Системи за рециклирање машина за рециклирање стиропора и карактеристике система опреме
1, Принцип за опоравак машине за рециклирање полистирена
Многа производна предузећа у производном процесу ће користити различите органске раствараче, као што су чишћење делова са алкохолом, чишћење више пута, растварач зато што се превише нечистоћа не може користити, ако се изгуби превише расипно дуго. огроман губитак, а овај прљавствени алкохол може бити Машина за рециклажу полистирена за рециклажу, ниска тачка кључања компоненти познатих као испарљиве компоненте, компоненте са високом температуром кључања познате као испарљиве компоненте, тако да се растварач за отпатке може поједноставити као двоструко- компонента течне смеше. Када је температура испод 160 ° Ц, смола, пигмент и алуминијумски прах могу се сматрати као нехладјива чврста материја. Због тога се растварач за отпатке може одвојити грејањем и рефлуксом
2, функције за рециклирање полистирена
Машина за рециклажу полистирена је машина за рекуперацију растварача која је развијена специјално за производњу премаза за аутомобиле. Инсталацијом резервоара за опоравак отпадног растварача на месту робота и ручном пољу за распршивање, полистиренска пумпа се користи за сакупљање растварача из резервоара за сакупљање растварача. Добијени отпад
Агент, и у резервоар за отапала који се инсталира на пнеуматски миксер који спречава експлозију и регулатор нивоа течности, када ниво течности достигне границу контроле, могућности за опоравак Јиекинг растварача се аутоматски напуњују и дестилују.
Машина за рециклажу полистирена је да помогне предузећима да уштеде трошкове и могу заштитити животну средину, еколошка опрема.
Машина за рециклажу полистирена са ваљком од племенитог челика високе ефикасности, где је контакт са деловима алкохола, попут торња, резервоара регулатора, кондензатора, расхладног калема итд. Израђен од нерђајућег челика како би се гарантовало да готов производ није загађен алкохолом, што олакшава чишћење спољног зида и унутрашњег зида дистилера.

Машина за рециклажу полистирена за фармацеутску, прехрамбену, лаку индустрију, хемијску индустрију, рециклажу алкохола, може помоћи компанијама да смање трошкове производње и побољшају економску ефикасност. Машина за рециклажу полистирена може бити 30 ° -50 разређене алкохолне дестилације до 90 ° -95 °, завршно вино које захтева, може повећати однос рефлукса, али одговарајуће смањење приноса готовог производа, остатак отпада са степеном алкохола ≤ 3 °, је ли професионална опрема за опоравак алкохола.
Машина за опоравак органског растварача може опоравити већину растварача, а за високу тачку кључања растварача који се може опоравити може се користити машина за опоравак уређаја за вакуумско опоравак, у великој мјери може уштедјети вријеме опоравка и енергије, јер је вакуум вакуум уређај за рециклирање полистирена следећи ефекти:

1. Може се користити као уређај за складиштење,
2. Специјална функција опоравка сегмента, како би се ријешио проблем мјешавине пјене са растварачем.
3. Подудара се са одговарајућом вакуум пумпом, може се опоравити испод 300 ° Ц растварача високе температуре кључања.
4. Подударање одговарајућег кондензатора, може се рециклирати -25 ℃ ∽ 60 ℃ растварач са ниским тлаком.
5. Избегавајте опоравак чистих растварача и спољашњег контакта, смањујте испарљивост и сигурније.
6. Смањите тачку кључања растварача тако што ћете евакуисати растварач и опоравити растварач при нижој температури грејања.

Машина за обнављање полистирена са вакуумом је дефинитивно одличан помоћник за рециклажу органских растварача са високим отопљењем.