Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Елементи за обраду еластичног система машина за обликовање стиропорног облика требају обратити пажњу на неколико тачака

Елементи за обраду елемената система за обликовање стиропорног облика требају обратити пажњу на неколико тачака
Хардверске и софтверске компоненте контролног система. Како прецизност контроле полистиренске облоге, захтјеви за радном брзином и оптерећењем нису јако високи, тако да можете користити корачни мотор на отворени начин за контролу кретања. Машина за индустријску контролу и контролна карта покрета сарађују како би се довршила контролна функција управљачког система. Возач мотора управљачког система може да реализује погон константне струје чекићем, побољшава прецизност кретања мотора и реши проблем са великим обртним моментом погона (Чланак се објављује у НЦ издању за ослобађање плазма резач машине, само садржај за чланак на сајту)
Елементи за обраду елемената система за обликовање стиропорног облика требају обратити пажњу на неколико тачака
Повећање ефикасности производње у машини за обликовање полистирена се огледа у краћим временима припреме обраде, већој брзини обраде и сложеном машинском обрадом може се извршити истовремено на истој ЦНЦ машини (својства: аутоматизована машина). Да би се постигао такав индикатор, укупни нумерички контролни систем, треба обратити пажњу на следеће тачке.
Машина за обликовање облика полистирена Једноставност претварања цртежа обраде у поступке обраде;
2. Машина за обликовање стиропорне пластике Компензациони капацитет (повратна сила, механичка компензација итд.) Који одговара статичкој грешци механичког дела; Динамичка компензација која одговара механичком делу;
(Укључујући интерно нумеричку обраду серво погона, моторе високе осетљивости, енкодере високе резолуције итд.); погонски систем (укључујући унутрашњу нумеричку обраду серво погона, мотор високе осетљивости, енкодер високе резолуције итд.), прецизност команде (прецизност), машина за обликовање полистирена у облику унутрашње нумеричке калкулације и прецизности обраде; управљачке јединице и капацитета за пренос података серво погона; ) Тачност контроле.
4. Мулти-систем (канал) аутоматско млевење интегрисане обраде и тако даље.
5. Брзи капацитет обраде;
6. Са повећањем функције све већег броја НЦ екрана, како радити што је мање могуће за добијање жељеног екрана;
7. Користите екран осетљив на додир да бисте смањили хардверску конфигурацију механичког панела оператора уз истовремено побољшање флексибилности дизајна и тако даље. Машина за обликовање стиропорног облика је дигитални програм за кретање машина, опремљен системом за пламеновање, коришћење ЦНЦ система за контролу прекидача система за пламен, челик и други метални материјали за сечење.
8. Како истовремено може приказати потребне информације, али и одраз једноставног и јасног значаја екрана. ЦНЦ машина за сечење плазмом може исецити сав метални лим, тако да има предности широког подручја резања, брзине резања до 10 м / мин, брзе, високе ефикасности, сечење пламена 10 пута. Машине за резање плазме углавном користе компримовани ваздух. У нормалном поступку резања машине за сечење, притисак гаса и стабилан проток ваздуха и сувоћа и чистоћа гаса,
Машина за обликовање стиропорног облика није само ЦНЦ машина, већ ће механички учинак директно утицати на стварни ефекат обраде. Да би се побољшала динамичка прецизност обраде (прецизности) ЦНЦ алатних машина (атрибути: аутоматске алатне машине), у циљу побољшања механичких особина машине, материјала, производње, монтаже и тако даље, што резултира механичке карактеристике су веома различите. У овом случају мора бити на механичким грешкама изазваним главним факторима који се требају разматрати, одговарајућим третманом, како би се постигла задовољавајућа тачност динамичке обраде.
Машина за обликовање полистирена је потребна за употребу машина за обликовање полистирена у складу са захтевима конструкције, због потребе одржавања стабилности разних притиска гасног резања (објашњено: стабилно и стабилно, без промјене) (објашњено: стабилно и стабилно; нема промене) Постоји посебан уређај за отпуштање притиска, нарочито за машину за резање равних пламена и друге конфигурацијске моделе са вишеструким резним пламеном, а следећи од Пријатеља светског техничког особља за већину корисника објашњавају форму обликовања полистирена Операција вентила за машински притисак користи тачку.