Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Мере предострожности у коришћењу машине за експандирање стиропора

Мере предострожности у употреби машине за експлозију полистирена
У подруму, тунелу, металном контејнеру и релативно затвореном месту за операције заваривања и резања, због ваздуха није у оптицају, из неугодног, неадекватног светла, место није глатко, неугодне активности као што су специјални фактори, у заваривању, операције резања Склони несрећама, није лако спасити. Према томе, строго усвојене следеће сигурносне мере. Вуки где постоје мушки предмети
(1) пре операције мора бити пажљиво и пажљиво истражити ситуацију унутар и изван радног места, како би сазнали спољне зграде или друге структуре на ватрогасном заваривању, смањивши утицај запаљивих и експлозивних материја у затвореном, ако је потребно анализе узимања узорака у затвореном простору, како би се потврдила сигурност, ући у затворени рад. Вуки где постоје мушки предмети
(2) генератор ацетилена, цилиндри кисеоника, апарати за заваривање нису дозвољени на врућем заваривању, исећи простор. Да пажљиво провјерите цијев кисеоник - ацетилен и заваривање, пуштен је пламеник, строго против кисеоника - запремина плина ацетилена прикупљена у просторији узроковану експлозијом, суспензија заваривања, сечење кисеоника - цијев ацетилена и заваривање, бакља ван соба. И отворите сва врата и прозоре или вентиле, уколико је то могуће за одржавање циркулације ваздуха, ако је потребно, за механичку вентилацију.
(3) са полистиренском експандер машином за рад заваривања, заваривање, резање поља потребно за одржавање суве и строго провјерити опрему за заштиту изолације је у складу с захтјевима за сигурност. Када радите у металном контејнеру, заваривачу није дозвољено да додирује металну посуду глава, леђа или слично без изолатора. Расвјета ће користити ниско напонско осветљење.
(4) забрањује употребу кисеоника у просторији за регулисање рада ваздуха
Пре почетка осамдесетих, на домаћем тржишту извозника полистирена доминирају инострани експандори полистирена. Крајем осамдесетих година, домаћа машина за проширење полистирена постепено се производи и ставља на тржиште. Почетком деведесетих година прошлог века, са домаћим полистиреном Експанзија тржишта, брза експанзија тржишта, присиљавање страних предузећа на домаћи развој, смањење цена машина такође је значајно опало. Крајем деведесетих година захваљујући квалитету домаће машине за експлоатацију полистирена се стабилизовала, цена је значајно опала током претходних неколико година, постепено је заменила машину за увоз.
Са модернизацијом кинеске индустрије на модернизацију домаћег тржишта за експлоатацију полистирена повећава се потреба машина из године у годину, а заједно са страним развијеним земљама због великог броја машина за експанзију полистирена користи се популарност ЦНЦ плазма резања на одређена ограничења, а Кинеска технологија полистирена Екпандер Мацхине почела и касније примењивала, стварање празнине у испоруци и потражњи, што је довело до кинеске машине за проширење полистирена, посебно потенцијално тржиште ЦНЦ машина за резање плазме је огромно.
Према статистичким подацима, у последњих неколико година, годишња потражња на тржишту у Кини за производњу полистирена проширује око 500 јединица, а постоји тренд раста, економски развој кинеских околних подручја и показујемо добре перспективе на међународном тржишту. Тренутно развојни тренд Полистирене Екпандер Мацхине треба бити у правцу аутоматске, вишефункционалне, високе снаге и високог квалитета.
Кинеска машина за проширивање полистирена у 21. веку се суочава са различитим новим изазовима, конкуренција на међународном тржишту је интензивнија. Требали бисмо имати за циљ напредни ниво на свијету и константно развијати нове производе, које доминира домаћа индустрија са општим нивоом техничких побољшања, једини начин за елиминацију ниско квалитетних, инфериорних производа, чишћење тржишта, произвођача индустријских погона промјенама њихова пословна филозофија истовремено у јачању научних истраживања и развоја, технолошких иновација и напорима за управљање квалитетом, тако да је Кина индустрија машина за проширивање полистирена брзо достигла светски напредни ниво, како би ревитализовала националну индустрију, побољшала нашу свеобухватну националну снагу.