Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Предности машине за сечење полистирена за резање танког материјала

Предности машине за сечење полистирена за резање танког материјала
Машина за сечење полистирена карактерише брза брзина резања, уске прорези, формирање прореза, зона утјецаја топлоте је мала, деформација радног предмета је ниска, једноставна операција и има значајан ефект уштеде енергије. Погодан је за разноврсно сечење гаса, али за ефекат сечења готових делова није врло добар, јер је сечење танке материје најбоље.
Машина за сечење полистирена у процесу обраде челичног и других метала за прераду метала, са високом брзином високе ефикасности и ниским трошковима и другим карактеристикама забринут је од стране многих корисника предузећа, машина за сечење полистирена у прерађивачкој индустрији у смислу квалитет резања или ефикасност резања су супериорнији од НЦ пламенског сечења, може се користити са различитим радним гасовима и може сећи разне врсте метала, посебно за боље сечење листова обојених метала. Али машина за сечење полистирена као врела радна опрема, у процесу резања неизбежно ће настати топлотна деформација. Студије су показале да у процесу резања да бирају различите поступке резања, могу ефикасно побољшати деформацију.
Кроз анализу закона о деформацији и опсега утицаја машине за сечење полистирена закључено је да се одговарајуће нивелирање плоча врши пре сечења, а плоча је исправно фиксирана како би се спречило кретање уређаја током процеса сечења. , Избор разумног процеса сечења, тако да максимална величина површине обраде и одвајање матичне плоче; за сечење издужених делова или посебних делова, са два пара методе контроле резања, може ефикасно спречити и смањити термичку деформацију предмета
Опрема у различитим индустријама има широку палету примена, као што су разне машине, производња металних конструкција, уградња и одржавање, за сечење средњег и танког лима, отварање, копање, бушење и друга обрада реза. Пошто машина за сечење полистирена користи у комбинацији са радним гасом, многе машине за сечење полистирена опремљене су нумеричким контролним системом. Како се сечење метала захтевима за сечење, карактеристикама метала и другим факторима, приликом куповине машине за сечење полистирена, ради ствари које треба купити, погледајте више, питајте, више је потребно.
У процесу обраде, резање плоча најчешће коришћене методе су ручно резање, полуаутоматско сечење полистирена за сечење и сечење полистирена. Ручно сечење флексибилно и практично, али лош квалитет ручног сечења, грешка у величини, отпад материјала, радно оптерећење за праћење, слаби услови рада, ниска ефикасност производње. Полуаутоматска машина за сечење у машини за сечење профила, резање квалитета обраде је боља, због употребе калупа за сечење, није погодна за појединачно, ситно сечење и велики сеч за сечење. Остале врсте полуаутоматске машине за сечење, иако смањивање радне снаге радника, али његова функција је једноставна, погодна само за неки правилнији облик сечења делова. ЦНЦ резање у односу на ручни и полуаутоматски начин сечења, може ефикасно побољшати ефикасност резне плоче, квалитет резања, смањити интензитет рада оператера. Побољшати ефикасност резања машина за сечење полистирена:
Вештина: потпуно сечење ивице.
Чување резног алата најефикаснији начин кориштења само једног ударца, да би се завршило континуирано сечење више дијелова како би се побољшала ефикасност производње истовремено, значајније уштеде у челику.
Вештина две: мост делова и чак рез.
1. Ако нестабилност система за резање стиропорног система изазива споро резање у току процеса, захваљујући систему централне контроле и грејању тврдог диска, што доводи до нестабилности система, не може радити цијели дан или вентилатор, вибрације тврдог диска или вируси могу изазвати стагнацију система. Или ЦНЦ систем, постоје недостаци у софтверу за резање, дошло је до грешке или се смањила грешка, што је резултирало кашњењем смањења производње. 2. Употреба софтвера за гнежење узроковану ниским коришћењем материјала Не комплетирајте рачунар у целом сету материјала и више од очекиваног материјала, у ЦНЦ систему позивајте дијелове за складиштење података или прочитајте делове за ручно програмирање, локално сечење, тако да је полистирен Већина машина за резање је у стању чекања на програмирање, што у великој мјери смањује ефикасност производње полистирена за резање, а због локалног резања производи велики број преосталих челика. 3. ЦНЦ систем без аутоматског процеса резања и резања параметара Радници који раде на бази резања могу рећи само да на основу свог сопственог искуства и посматрања, ручним управљањем машине за сечење полистирена, аутоматска перфорација и аутоматско сечење не могу учинити, ефикасност је веома ниска.
Али морамо обратити пажњу на функционисање методе програмирања је више усмјерена на побољшање брзине резања и ефикасности резања, овај програмски начин је традиционални начин сечења не може учинити. Кроз посебан цртеж рачунарског софтвера, резање више делова путање заједно, чинећи машину за сечење полистирена на послу, само да носи рупу, моћи ће да доврши целокупно сечење. У подешавању резања, кориштени метод сечења је превише једноставан, један дио мора бити перфориран и мора се завршити сечењем, без употребе заједничке ивице, по ивици, мосту и другим ефикасним начинима сечења, што резултира у малој ефикасности резања и сечењу снабдевање (посебно уста плазма реза) озбиљан отпад.