Tel: +86-571-63258485
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Hangћou Fuyang Wanlong mašineriju Co., Ltd

Dodaj: Br. 100 Jincheng Road, Fuyang grad, Hangћou, Dћuћang provincija, Kina

Tel: +86-571-63258485

Mobilni telefon: +86-18868748887

Kontakt: G. Xu

QQ:632671643

Email: fywljx@hotmail.com

Hot Tags: Polystyrene Expander MachinePolystyrene Shape Molding MachinePolystyrene Block Molding MachinePolystyrene Cutting MachinePolystyrene Recycling Machine

Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Правилна употреба машине за сечење полистирена

Правилна употреба машине за сечење полистирена
ЕПС декоративне линије представљају нову врсту спољних декоративних линија и компоненти, могу у потпуности заменити традиционалне цементне компоненте, погодније за уградњу у спољашњи зид, да одражавају европски класични, елегантан стил декорације, али и да осигурају да главни Зид се не појављује као хладан, ефекат врућег моста. Посебно за високоградњу европског стила, постављање цементних компоненти је веома тешко, дуго траје, време ће се појавити пукотине, лоша издржљивост и употреба декоративних линија ЕПС-а, уз једноставну инсталацију, економичност, дугу трајност и друге предности.
Правилна употреба машине за сечење полистирена:
Пре употребе морате пазљиво провјерити перформансе опреме ЕПС линије како бисте осигурали интегритет дијелова. У прекидач за напајање, сјечивши непропусност филма, заштитног поклопца или сигурносног поклопца за детаљну контролу, конзола мора бити чврста.
Машина за сечење полистирена у ценама челика и трошковима рада настављају да расту у случају, предности брзо наглашавају и замењују ручно резање и полуаутоматско сечење. У поређењу са машином за једноструку линију профилирања, предности машине за сечење полистирена за перформансе високе сигурности, ниске стопе неуспјеха, добре контроле, ове верзије малих отпадака, ефикасности, вишефункционалне, само једне особе, ефикасност је једножично сечење Машински миш.
ЦНЦ машина комбинована са дугогодишњим искуством у производњи и повратним информацијама о корисничком искуству, подсјетите већину корисника на кориштење пажње на сљедеће тачке:
1, пре употребе треба провјерити да ли замјена електричне жице, кориштење више од замјене новог релативно сигурног, како би се избјегао процес прекинуте жице
2, након чизме да проверите радну површину и шине на томе да ли постоје препреке, ако препреке морају бити искључене
3, отворите напајање и други рачунари и други рачунари покрећу и потом окрените контролни оквир на брави за напајање, на ЦНЦ напајање, проверите да ли су контролне табле панела на нормалном
4, отворите ручно управљање управљачким програмом за смер осматрања осовине и тачност је тачна
5, у операцији, као што је случај са ванредним ситуацијом, одмах морате притиснути црвени прекидач за заустављање прекидача како бисте спречили несреће
6, руковање опремом, инспекцију, одржавање, одржавање морају обављати стручњаци
Последњих година употреба ГРЦ цементних компоненти постаје све мања и нижа, већина људи почела је да изабере епс линије због ниске трошковне заштите, сигурности и заштите животне средине, дугог живота, топлотне изолације и других предности, био је популаран међу свим шетњама живота. Стога, без обзира на индустрију, постоји јурњава интелигентних и ефикасних људи, жели да користи опрему за обраду у европском стилу да би постигла своју сврху. Дакле, који су фактори који утичу на цену машине за сечење полистирена?
Епс линије су уведене из иностраних технологија, домаћи људи су препознаје компоненте ГРЦ цемента, с обзиром да људи и даље побољшавају способност да прихвате нове ствари, тржиште ЕПС-а се наставља проширити, а технологија технологије за резање стиропора је далеко више од иностраног нивоа. Као предузећа ветерана епс индустрије, ЦНЦ и друга позната домаћа предузећа, више од 10 година јединственог, континуираног истраживања и развоја, и константно напред, за национално пословање електронске опреме за процесирање опреме и даље доприносе. Међутим, у исто време, многи лоши произвођачи само виде индустрију за обраду опреме за индустрију, придружили су се у редовима предузећа за процесирање опреме за електронску обраду, многи сиромашни произвођачи су смањили трошкове опреме и квалитету, како би смањили цену опреме за обраду епс-а, профита.
Дакле, који су фактори који утичу на цену машине за сечење полистирена?
1, конфигурација је добра или лоша
2, величина снаге
3, челик
4, технички садржај
Купујте опрему за резање полистирена углавном три основне тачке: прва тачка је техничка снага компаније, други је квалитет опреме, трећи је сервис након продаје! Технологија компаније није, снага предузећа није јак развој није добра за колапс, након продаје није гарантовано. Друго, квалитет опреме се углавном одражава у неколико аспеката, укључујући конфигурацију производа, машински рад, конфигурацију рачунара и тржиште софтвера машина за сечење, коју цену има, па цијена различитих цена конфигурације опреме софтвера, машински радови за одређивање квалитета опреме Једноставна употреба, као што су стабилност опреме, прецизност итд.